نماهای شیشه ای از جمله نماهای مدرنی محسوب می شوند که امروزه طرفداران خاصی دارند. این نوع نما علاوه بر زیبایی ظاهری، مزیت های دیگری نیز دارد که سبب استقبال بیشتر افراد از این نما شده است. علاوه بر این، تنوع اجرا در نماهای شیشه ای امکان انتخاب نوع نما را با توجه به ساختمان به کاربر می دهد. انواع نمای شیشه ای شامل اسپایدر، فریم لس، کرتین وال و … است. در ادامه مطلب به معرفی بیشتر این نماهای شیشه ای خواهیم پرداخت.
معرفی نمای کرتین وال شیشه ای
یکی از انواع نماهای شیشه ای نمای کرتین وال است. این نما در انواع مختلفی طراحی می شود. در هر کدام از نماهای کرتین وال از پروفیل های آلومینیومی که به صورت عمودی و افقی شبکه بندی می شوند استفاده می شود. یکی از ویژگیهای انواع نمای کرتین وال این است که با توجه به طراحی آنها، بار مرده روی ساختمان به وجود نمی آید. نمای کرتین وال در چند نوع طراحی می شود که در ادامه به معرفی آنها خواهیم پرداخت.
انواع نمای کرتین وال
نمای شیشه ای فیس کپ یکی از انواع نمای کرتین وال است که، در آن شیشه های نما در درونی قاب هایی که از اتصال پروفیل های عمودی و افقی به وجود آمده اند قرار می گیرند. بعد از قرار دادن شیشه ها از درپوش های جهت فیکس کردن شیشه ها استفاده می شود.
یکی دیگر از انواع نمای کرتین وال نمای فریم لس است. تفاوت این نما با نمای فیس کپ در درپوش هایی است که در فیس کپ استفاده می شود. در واقع در این نما برای فیکس کردن شیشه ها از چسب های مخصوص و یا لاستیک هایی که ای پی دی ام نامیده می شوند، به جای درپوش استفاده می شود.در نمای بدون قاب نیز از قاب برای نگهداری شیشه استفاده نمی شود، به همین دلیل به ان بدون قاب گفته می شود در این نوع نما شیشه توسط لاستیک هایی فیکس می شود
از دیگر نماهای شیشه ای کرتین وال نمای سمی فریم لس است. در این نوع نما شبکه بندی پروفیل ها یا به صورت عمودی یا به صورت افقی انجام می شود. در طرفی از نما که شبکه بندی انجام نشود مانند نمای فریم لس از چسب مخصوص و لاستیک جهت فیکس کردن شیشه استفاده می شود. در واقع این نوع نما ترکیبی از نمای فیس کپ و فریم لس است.
معرفی نمای شیشه ای اسپایدر
نمای اسپایدر یکی دیگر از انواع مختلف نماهای شیشه ای است. اجرای این نوع نما با نمای کرتین وال متفاوت است. تفاوت این نما با کرتین وال در شبکه بندی عمودی و افقی است. در واقع در نمای اسپایدر اتصال سازه به صورت نقطه به نقطه است. به نمای اسپایدر نمای عنکبوتی نیز گفته می شود. از این نوع نما معمولا در ساختمان هایی که مقیاس و ابعاد بزرگی داشته باشند استفاده می شود. نمای اسپایدر دارای انواع مختلفی مانند فین گلس، لوله ای، کابلی و اسپیس فریم است. در نمای اسپایدر لوله ای در طراحی سازه نگهدارنده، از لوله های فلزی استفاده می شود. لوله های فلزی این سازه نیز از جنس فولاد یا استیل هستند.
در نمای شیشه ای اسپایدر فین گلس به جای لوله های فلزی که در نمای لوله ای استفاده می شوند، از ستون های شیشه ای استفاده می شود. میزان یکپارچگی نما در این نوع نمای اسپایدر بیشتر است.
آنچه که در طراحی انواع نماهای شیشه ای اهمیت دارد طراحی ساخت و اجرای نمای شیشه ای به صورت اصولی است. شرکت های زیادی هستند که در زمینه طراحی و اجرای خدمات خود را ارائه می دهند. اما همانطور که اشاره شد آنچه که در این نوع نماها اهمیت دارد، طراحی و اجرای اصولی و با کیفیت است. یکی از بهترین شرکت هایی که در زمینه طراحی، نصب و ساخت و اجرای نماهای شیشه ای فعالیت دارد گروه صنعتی اشنادر است. گروه صنعتی اشنادر تمام مراحل طراحی، ساخت و نصب انواع نمای شیشه ای را توسط افراد حرفه ای در این زمینه انجام می دهد.
قیمت این نما
قیمت نمای شیشه ای با توجه به تجهیزات و قطعات استفاده شده در آن مشخص می شود. به عنوان مثال در نمای کرتین وال که از درپوش استفاده می شود، قیمت نمای تمام شده بیشتر از نمایی است که به درپوش نیاز ندارد. علاوه بر این میزان متراژ نما نیز در قیمت نهایی کار موثر است.
مزایای استفاده از نماهای شیشه ای
* یکی از مزایای استفاده از نمای شیشه ای کاهش وزن ساختمان است. در واقع طراحی این نوع نما، به نحوی است که مانع ایجاد بار مرده روی ساختمان می شود.
* از دیگر مزایای انواع نمای شیشه ای استفاده از نور طبیعی در فضای ساختمان است. استفاده از نور طبیعی علاوه بر ایجاد روشنایی در محیط ساختمان، از نظر صرفه جویی در مصرف برق (چون به دلیل استفاده از نور طبیعی نیازی به روشن کردن لامپ در طول روز در اینگونه ساختمانها نیست) نیز بسیار موثر است.
* از دیگر مزایای نماهای شیشه ای ایجاد منظره مناسب برای ساکنین ساختمان است. این امر خود سبب جذابیت بیشتر نمای شیشه ای می شود.
* از دیگر مزایای استفاده از انواع نماهای شیشه ای بحث مقاومت این نما در برابر شرایط آب و هوایی مختلف است. در واقع با وجود رطوبت و بارندگی پروفیل های این نما دچار زنگ زدگی نمی شود. همچنین شیشه هایی که در این نوع نما به کار میروند، با شرایط مختلف آب و هوایی مانند تگرگ دچار شکستگی نمی شوند.
معایب نمای شیشه ای
* یکی از این معایب وجود آلودگی صوتی و هدر رفت انرژی گرمایی و برودتی ساختمان در مقایسه با سایر نماها است. البته چنانچه از شیشه های دوجداره در این نوع نما استفاده شود تا حدود زیادی امکان ممانعت از هدر رفت انرژی و آلودگی صوتی وجود دارد.
* کاهش فضای مفید ساختمان از دیگر معایب نماهای شیشه ای است. در این نما چون از شیشه های دوجداره استفاده می شود یک فضای خالی بین شیشه قسمت بیرون و قسمت داخل به اندازه ۲۰ سانت تا ۲ متر با توجه به نوع نما به وجود می آید. این میزان فضای خالی تا حدودی فضای مفید ساختمان را کاهش می دهد.
* هزینه نگهداری نمای شیشه ای یکی دیگر از معایب این نما محسوب می شود. در این نوع نما برخلاف سایر نماها، جهت حفظ زیبایی نما باید شیشه های نمای ساختمان همواره تمیز باشند.و حفظ تمیزی شیشه نیز هزینه هایی برای شستشوی نمای شیشه ای دارد.
* علاوه بر مواردی که ذکر شد یکی از معایب انواع نماهای شیشه ای عدم مقاومت در برابر زلزله احتمالی است. در صورت وجود زلزله احتمال شکستن شیشه ها وجود دارد.
گروه صنعتی اشنادر یکی از بهترین شرکت های ارائه دهنده خدمات نصب و اجرای انواع نماهای شیشه ای می باشد که بیش از ۱۳سال است در این زمینه و همچنین فروش و نصب اجرای شیشه سکوریت در حال ارائه خدمات به مشتریان در سراسر کشور می باشد. جهت مشاوره رایگان از کارشناسان مجموعه اشنادر با مشاورین شرکت ما تماس حاصل فرمایید.
تلفن تماس مرکز پاسخگویی مشتریان: ۰۹۱۲۲۳۹۱۴۸۹
بدون دیدگاه