نمای اسپایدر شیشه ای | اشنادر

نمای اسپایدر یا نمای عنکبوتی یکی از طراحی های جذاب با کمک قطعات شیشه سکوریت است. با استفاده از این نمای زیبا ساختمان مورد نظر لوکس و لاکچری جلوه می کند. نمای شیشه ای اسپایدر بدون استفاده از فریم یا قاب طراحی می شود و به همین جهت از ظاهری لاکچری و شیک برخوردار است. این نوع طراحی توسط یراق آلات و اتصالات مختلفی تهیه می شود و طرفداران زیادی دارد. ضخامت شیشه هایی که برای طراحی اسپایدر به کار می رود متفاوت است و این امر در قیمت تمام شده نمای اسپایدری تأثیر بسزایی دارد.

نمای اسپایدر با برندهای مختلف از جمله برند «اَشنادر» برای ساختمان های مختلف از جمله مراکز تجاری، اداری و تفریحی اجرا می شود.

آشنایی با نمای اسپایدر

با گسترش تکنولوژی و نیاز انسان به طراحی های ساختمانی متنوع، نماهای گوناگونی با استفاده از مصالح مختلف اجرا می شود. یکی از مصالحی که جذابیت و تنوع زیادی دارد؛ شیشه است. با استفاده از قطعات شیشه می توان نماهای گوناگونی به وجود آورد که یکی از مدرن ترین و لوکس ترین آنها نمای اسپایدر است. نمای شیشه ای اسپایدر به جهت اینکه بدون فریم یا قاب اجرا می شود؛ زیبایی خاصی دارد. در گذشته استفاده از شیشه در ساختمان بدون قاب امری بسیار دشوار یا محال به نظر می آمد؛ ولی امروزه با پیشرفت تکنولوژی این امر امکان پذیر شده است.

سازندگان در نمای اسپایدر حول یک محور و با استفاده از اتصالات و یراق آلات، قطعات شیشه را در سایز و ابعاد گوناگون نصب می کنند. با اجرای نماهای عنکبوتی دید وسیع و گسترده ای به وجود می آید و ظاهر ساختمان زیبا می شود. نمای مذکور به جهت اینکه بدون فریم یا قاب اجرا می شود؛ هیچ محدودیتی ندارد و این یکی از ویژگی های مثبت آن است. با این نوع نمای شیشه ای می توان انواع طراحی های خلاقانه و پیچیده را اجرا کرد. اجرای نمای اسپایدری با هر انحنا و هر ابعاد شیشه امکان پذیر است.

نمای شیشه ای اسپایدر مقاومت خوبی در برابر عوامل محیطی دارد و به دلیل فراهم نمودن ظاهر جذاب و دید وسیع از طرفداران زیادی برخوردار است.

نمای شیشه ای اسپایدر | اشنادر
نمای اسپایدری

اجزای تشکیل دهنده در اجرای نمای شیشه ای اسپایدر

برای اجرای نمای شیشه ای اسپایدر به اجزای مختلفی نیاز است. این اجزا عبارتند از:

  • یکی از مهمترین اجزای نماهای اسپایدری، شیشه اسپایدر است. شیشه های اسپایدر در واقع پوشش نما محسوب می شوند و به همین جهت باید از مقاومت بالایی در برابر دما و فشار برخوردار باشند. در بسیاری از موارد از شیشه های لمینت برای اجرای نماهای اسپایدر استفاده می شود تا نما در برابر عوامل محیطی مقاوم باشد.
  • دسته های اسپایدر یا Spider Arms یکی دیگر از اجزای تشکیل دهنده نماهای عنکبوتی هستند. دسته هایی که برای نماهای مذکور استفاده می شوند با توجه به محل و نحوه قرار گرفتن شیشه از انواع یک شاخ، دو شاخ، سه شاخ یا چهار شاخ به کار می روند. متریالی که برای این دسته ها مورد استفاده قرار می گیرد بر اساس شرایط محیطی مورد نظر است. به عنوان نمونه متریال دسته های به کار رفته برای اجرای نماهای اسپایدری در جنوب کشور و شمال کشور با یکدیگر فرق می کند.
  • یکی دیگر از اجزای تشکیل دهنده نمای اسپایدر اتصال دهنده ها یا کانکتورها هستند. کانکتورها با اتصال اجزای سازه به یکدیگر وظیفه مهمی را ایفا می کنند. کانکتور وظیفه انتقال نیروی وارد شده بر مفصل به سازه اصلی را نیز برعهده دارد. کانکتورها به نام آداپتورها نیز شناخته می شوند.
  • استراکچر یا اسکلت یکی دیگر از اجزای نماهای شیشه ای عنکبوتی است. استراکچر در واقع تمامی فشارهای وارده بر سازه را تحمل می کند. اسکلتی که برای هر سازه انتخاب می شود باید از وارد شدن نیروهای اضافی بر شیشه ها جلوگیری کند.
  • بست های تثبیت کننده شیشه یا Routel برای شیشه های ضخیم مورد استفاده قرار می گیرند. بست نمای اسپایدری در سه نوع تک جداره، دوجداره و مفصلی به کار می رود.
مطالب پیشنهادی:  فناوری شیشه سکوریت چیست؟

فرم دریافت مشاوره

جهت دریافت مشاوره رایگان از کارشناسان گروه صنعتی اشنادر فرم زیر را تکمیل نمایید.

نام و نام خانودگی

آشنایی با مزایای نمای شیشه ای اسپایدری

نمای اسپایدر یکی از مدرن ترین و محبوب ترین نماهای مراکز تجاری و اداری به شمار می روند. این نوع نماها از مزیت های متعددی برخوردارند که در این بخش به آنها می پردازیم.

  • یکی از مهمترین مزایای نماهای عنکبوتی منعطف بودن آنها است. این نوع سازه ها بدون هیچ نوع محدودیتی هستند و در ابعاد و سایزهای مختلف طراحی می شوند.
  • دید وسیع یکی دیگر از خصوصیات نماهای مذکور به شمار می رود. فراهم آوردن شفافیت و ایجاد دید وسیع برای بنا جزو ویژگی های مثبت یک طراحی ساختمانی است.
  • مقاومت بالا در مقابل عوامل محیطی از جمله: دما و نور و حوادثی مانند زلزله و طوفان نیز از مزیت های نمای عنکبوتی است.
  • دست طراحان برای پیاده سازی طرح های پیچیده و فرم های مختلف در اجرای نمای شیشه ای اسپایدری باز است.
  • به طور کلی وزن نماهای عنکبوتی اندک است؛ چرا که از تعداد کمی اتصالات و یراق آلات برای این نوع نماها استفاده می شود.
  • با نصب نمای شیشه ای اسپایدری برای روشنایی فضا به میزان بالایی از نور طبیعی استفاده می شود. استفاده بیشتر از نور طبیعی موجب کاهش مصرف انرژی و سوخت می شود و به این ترتیب هزینه ها کاهش می یابد.
نمای اسپایدر شیشه ای | اشنادر
نمای شیشه ای اسپایدری

بررسی ویژگی های شیشه اسپایدر باکیفیت

یکی از مهمترین اجزای به کار رفته در نمای اسپایدر مربوط به قطعات شیشه آن است. اگر شیشه های مورد استفاده در سازه از کیفیت خوبی برخوردار نباشند؛ نما نیز دوام و جلوه خوبی نخواهد داشت. در این بخش ویژگی های شیشه اسپایدر باکیفیت را بررسی می کنیم.

  • شیشه های نمای اسپایدر باید عایق صدا باشند. این سازه ها به جهت اینکه در مراکز تجاری و اداری مورد استفاده قرار می گیرند و میزان سر و صدا در این مراکز زیاد است؛ عایق بودن صدا برای آنها یک ویژگی ارزشمند محسوب می شود.
  • شیشه های به کار رفته در نمای اسپایدری باکیفیت باید تحمل فشار بالا را داشته باشند. این نوع سازه ها در بخش خارجی ساختمان ها به کار می روند و باید در برابر باد و طوفان مقاومت خوبی از خود نشان دهند.
  • شیشه های باکیفیت اسپایدر باید قابلیت اجرای بدون قاب یا فریم را داشته باشند.
  • این نوع شیشه ها باید در شکل ها و سایزهای مختلف قابل اجرا باشند.
  • نمایی یکنواخت و شفاف توسط شیشه های عنکبوتی برای بیننده فراهم شود.
مطالب پیشنهادی:  درب اداری شیشه ای

در صورتی قصد اجرای نماهای شیشه ای اسپایدری را دارید جهت دریافت مشاوره از ما همین حالا با ما تماس بگیرید تا مشاوره های لازم جهت خرید و اجرا توسط کارشناسان فروش مجموعه اشنادر خدمت شما ارائه شود.

تلفن تماس مرکز پاسخگویی مشتریان: ۰۹۱۲۲۳۹۱۴۸۹

مراحل نصب نماهای اسپایدری

نمای اسپایدر مانند نمای اسپایدری اشنادر در مراحل مختلفی اجرا و پیاده سازی می شود. مراحل نصب نمای شیشه ای اسپایدر به شرح زیر است:

  • جهت نصب نماهای اسپایدری در ابتدا باید محیط را آماده کرد. کانکتور و اتصال دهنده ها در ابتدا باید جوش داده شوند. (جوش دادن کانکتورها به کمک گاز آرگون صورت می گیرد.)
  • در این مرحله اتصالات سازه عنکبوتی به کانکتورها وصل می شوند.
  • در مرحله سوم پنل شیشه ای توسط بست های مخصوص سازه ثابت و محکم می شود. (شیشه هایی که برای سازه تهیه می شوند باید ضخامتی معادل ۱۰ یا ۱۲ میلیمتر داشته باشند.)
  • در میان شیشه ها فاصله ای به میزان ۱ تا ۵/۱ سانتی متر قرار داده می شود. (ایجاد فاصله جهت نگهداری از سازه و عدم شکستگی شیشه ها در اثر برخورد به یکدیگر و در هنگام حوادثی مانند زلزله و طوفان یا افت ساختمان است.)
  • در فاصله میان شیشه ها از چسب سیلیکونی بی رنگ پر می شود. تزریق چسب برای مقاوم سازی نمای اسپایدر و آب بندی آن صورت می گیرد.
نمای شیشه ای اسپایدر | اشنادر
نمای شیشه ای اسپایدر

معرفی انواع نماهای شیشه ای اسپایدری

نمای شیشه ای اسپایدر بر اساس اجزای تشکیل دهنده آن اغلب در سه نوع اجرا می شود. در ادامه مطلب این سه نوع اجرای اسپایدری را توضیح می دهیم.آن سه مدل شامل:

  • نماهای شیشه ای ساخته شده با اسپایدر کابلی
  • نمای شیشه ای ساخته شده با اسپایدر کابلی
  • نماهای شیشه ای ساخته شده با اسپایدرهای فین گلس
مطالب پیشنهادی:  شیشه سکوریت

بررسی نمای شیشه ای اسپایدر کابلی

یکی از بهترین و زیباترین و در عین حال سخت ترین اجرای نماهای عنکبوتی، نماهای کابلی اسپایدری است. در این سازه ها از کابل استفاده می شود. پنل های شیشه ای توسط کابل های متصل به هم و کابل ها نیز با گیره های فولادی ضد زنگ به یکدیگر متصل می شوند. سخت بودن اجرای پروژه های نمای کابلی اسپایدر به جهت مهندسی دقیق از جهت فشارهای وارده به کابل است. اگر اجرای این نوع سازه ها به خوبی صورت نگیرد به سادگی کابل ها پاره شده و سازه ویران می شود. ساختار مینیمالیستی نمای کابلی اسپایدری با شفافیت بالا طرفداران زیادی دارد.

نمای اسپایدر شیشه ای | اشنادر
نمای اسپایدر شیشه ای

ویژگی نماهای اسپایدری لوله ای

نمای اسپایدر لوله ای با کمک لوله های فولادی ضد زنگ ساخته می شود. لوله های پشتیبانی که برای اجرای این نوع سازه ها به کار می رود در اشکال گوناگونی از جمله: مستطیل، لوله ای، تیرآهن یا CHS هستند. از  اسپایدرهای لوله ای بهتر است برای نماهای عمودی و سقف های شیشه ای استفاده شود.

بررسی ساختار نمای اسپایدر فین گلس

یکی دیگر از نماهای اسپایدری به نام «فین گلس» یا «مولیون» معروف هستند. این نوع نماها در واقع همان ساختار ابتدایی سازه های اسپایدر را دارند و در اجرای آنها از لوله یا کابل استفاده نشده است. نماهای های فین گلس اسپایدری بسیار زیبا و شفاف هستند و اجرای بدون قاب آنها جذابیت فوق العاده ای دارد. سازه تماما شیشه ای فین گلس اسپایدر اجازه عبور هیچ نوع ذره ای را نمی دهد. با نصب نمای اسپایدر فین گلس راه نفوذ گرد و غبار و آب به داخل ساختمان بسته می شود. پنل شیشه ای مورد استفاده در این سازه ها به صورت یک یا دو جداره است.

یراق آلات و اتصالاتی که برای نمای اسپایدری فین گلس مورد استفاده قرار می گیرد از نوع فولاد ضد زنگ است. سازه های مذکور با استفاده از کانال های مخصوص فولادی به زمین متصل می شوند.در صورتی قصد اجرای نماهای شیشه ای اسپایدری را دارید جهت دریافت مشاوره از ما همین حالا با ما تماس بگیرید تا مشاوره های لازم جهت خرید و اجرا توسط کارشناسان فروش مجموعه اشنادر خدمت شما ارائه شود.

تلفن تماس مرکز پاسخگویی مشتریان: ۰۹۱۲۲۳۹۱۴۸۹

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *